Garažna vrata

Pogledajte našu ponudu 
sekcijskih
rolo
industrijskih
 garažnih vrata

Sekcijska garažna vrata

Sekcijska garažna vrata su najčešće korištena vrsta zbog praktičnosti ali i jednostavne mogućnosti ugradnje. Moguća je ugradnja u skoro sve oblike garažnih prostora. Zbog načina otvaranja, vrata nude mogućnost maksimalne iskoristivosti unutarnjeg i prostora pred samu garažu.

Nudimo veliki izbor boja po želji kupca te mogućnost ugradnje svjetlosnog panela ili pješačkih vrata. Paneli su izrađeni od dvostrukog pocinčanog čeličnog lima sa završnim slojem od pečenog poliestera.Debljina panela je 40 mm

Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata idealna su za garažne otvore u kojima je potrebno uštediti na prostoru. Vrata su izrađena od nehrđajućih aluminijskih lamela što osigurava dugotrojnost pa čak i u priobalnim krajevima. Ugrađujemo visokokvalitetan te izuzetno tih i praktičan motor s daljinskim otvaranjem. Pogon je alternativno na kurblu u slučaju nestanka struje.

Ukoliko je potrebno više svjetla u garaži,  lamele mogu biti prozirne.

Glavne prednosti ovog tipa vrata je maksimalna ušteda prostora u garaži i na samom ulazu zbog toga jer strop ostaje slobodan.Pogodna su za garaže,kioske, izloge i slične objekte

Industrijska garažna vrata

Industrijska garažna vrata mogu biti sastavljena od panela ili u kombinaciji sa svjetlosnim panelom.

Izrađuju se od segmenata koji su ispunjeni pur pjenom debljine 40mm čime se postiže visoka toplinska i zvučna izolacija.

Postoji mogućnost ugradnje pješačkih vrata kako bi se očuvala unutarnja toplina te uštedilo vrijeme ulaska u halu.

Imate li pitanja?

Kontaktirajte nas već danas

pošaljite

upit