Izolacijski paneli

Pogledajte našu ponudu  
krovnih izolacijskih
zidnih izolacijskih
II. klasa
 panela

Krovni izolacijski paneli

Krovni izolacijski paneli osiguravaju izolaciju i pokrivanje krovova.Svojom bojom I oblikom daju izgled vrlo modernog objekta.Vrlo brza I jednostavna ugradnja Odlikuje se malom težinom što ih svrstava u red lakih konstrukcijskih elemenata i materijala. Paneli su širine 1000 mm te duljine do 13500 mm. Ispunjeni su poliuretanskom pjenom debljine od 30mm do 100 mm .

Zidni izolacijski paneli

Zidni izolacijski paneli koriste se za fasade zgrada,skladista,industrijskih hala.Sastoje se od vanjske I unutarnje obloge te izolacijske ispune.Odlikuje ih visoka toplinska izolacija I mala težina.Nudimo verziju sa vidljivim I nevidljivim spojem.

Mogu se postavljati vertikalno ili okomito a pogodni su kao zidne I fasadne obloge na svim vrstama objekata

Panel crijep kupa

Izolacijski panel s vanjskim limom u obliku crijepa koji daje izgled tradicionalnog krova.Izradeni su od duplog lima s poliuretanskom ispunom.Koriste se kao krovni element s nagibom većim od 15%.mogu biti postavljeni na bilo koji tip krovne strukture (drvo ili metal).Izrađuju se u dimenzijama širine od 1000 mm i duljina od 3850 mm, 4900 mm, 5600 mm, 6300 mm, 6650 mm, 7700 mm, 8400 mm.

Paneli II. klasa

Pregradni paneli II. klase pogodni su za izradu manjih objekata, garaža, šupa i prostorija za životinje. Izraženi od čeličnih, pocinčanih i plastificiranih limova ispunjeni poliuretanom. Odlična su toplinska izolacija (3x veća od fasadnog stiropora i 2x veća od prešane vune). Vrlo jednostavna ugradnja utiplavanjem na konstrukciju. Trenutno najjednostavniji i najpovoljniji način gradnje.

Imate li pitanja?

Kontaktirajte nas već danas

pošaljite

upit